Audition

København 3. september
Aarhus 10. september

Til musicalen CHESS leder vi efter børnestatister

Vi afholder auditions for at finde: 
4 drenge på 10-12 år, der skal spille søn af karakteren Anatoly (Anatoly spilles af Stig Rossen).
4 piger på 9-10 år, der skal spille karakteren Florence som barn (Florence spilles af Xenia Lach-Nielsen).

Hvad skal du kunne?
Du skal kunne begå dig på en scene, kunne agere overfor voksne skuespillere og synes, at det er spændende at spille over for et rigtig stort publikum! Rollerne indebærer ikke sang, dans eller dialog. 

Tilstede vil være producent Mikkel Rønnow samt en instruktør. Udvalgte børn vil blive filmet ved audition til det videre casting forløb. 

KØBENHAVN

De fire børn, der bliver udvalgt i København, skal deles om forestillingerne i Tivoli. Rollerne indebærer desuden 6-7 prøver efter skoletid i december 2017 og enkelte prøver i dagstimerne fra klokken 12 i løbet af januar 2018 samt daglige aftenprøver fra 10. januar. Premieren er 19. januar, og der er forestillinger alle dage – undtagen mandage – indtil 17. februar.

Audition afholdes 3. september
Tidspunkt og adresse for audition bliver oplyst ved tilmelding.

AARHUS

De fire børn, der bliver udvalgt i Aarhus, skal deles om forestillingerne i Aarhus, Odense, Vejle og Holstebro. Der vil være enkelte prøver i juleferien i København, samt enkelte prøver i dagstimerne i Aarhus i februar. Forestillingerne ligger fra 20. februar til 24. marts – alle dage undtagen mandage.

Audition afholdes 10. september
Tidspunkt og adresse for audition bliver oplyst ved tilmelding.

TILMELDING

Tilmelding på mail: audition@chessmusical.dk. Skriv dit navn, adresse, alder, lidt om dig selv og dine interesser. Husk kontaktinformation på én af dine forældre, og fortæl om du ønsker at komme til audition i København eller Aarhus.

;

Vi anvender vi cookies for at forbedre brugeroplevelsen.

Læs mere om cookies